Pagodetent Huren

Dit zijn onze echte oogappeltjes. Deze tenten geven u feest een chique uitstraling. Deze tenten zijn erg flexibel doordat zij bij elke zijkant meerdere ritssluitingen bevatten zodat u zelf kunt kiezen waar u de ingang wilt hebben. Deze tenten worden gespannen zodat zij er altijd strak uit zien. Wij beschikken over dichte zijkanten en zijkanten met ramen, de keuze is aan u.
De pagodetenten zijn van zeer goed materiaal gemaakt en tegen alle weersomstandigheden opgewassen. Bij de tenten leveren wij materialen mee om de tent vast te zetten.
Wij beschikken over meerdere pagodetenten die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De tenten worden dan door middel van een goot gekoppeld aan elkaar. Dit heeft een mooie uitstraling.
Onze tenten zijn allemaal gecertificeerd en brandvertragend.
De pagodetenten zijn op zowel harde als zachte ondergronden te plaatsen en dus geschikt voor elk feest/evenement of gelegenheid. Partytenthuren.com kan eventueel ondergronden meeleveren.
Partytenthuren.com biedt u de mogelijk om te kiezen voor bezorgen/opzetten/afbreken/ophalen. Hiermee nemen wij u veel uit handen en komen wij de tent opzetten en afbreken wanneer u dat uitkomt. U hoeft er dan zelf niets aan te doen.
Ook bieden wij de mogelijkheid om uw complete feest te organiseren. Wij luisteren dan aandachtig naar uw wensen en gaan hiermee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat u het geslaagde feest krijgt wat u verdient.
Vul vrijblijvend het contact formulier in en dan bekijken we samen de vele mogelijkheden.

Specificaties van de pagodetenten.

Pagodetent huren

Pagodetent huren

Pagodetenten zijn echt onze paradepaardjes. Door hun stevige doek en robuuste, maar toch luxe uitstraling maken ze van ieder feest een succes. Tijdelijk hebben wij een leuke aanbieding waarbij u een mooie korting krijgt bij het huren van 2 pagodetenten.

Direct Reserveren
Formaat: 4×4 meter
Materiaal frame: Aluminium Keder
Diameter buizen: 63,5 mm Ø
Wanddikte buizen: 3 mm
Materiaal doek: PVC
Info materiaal zeil: Blockout – 0,60 mm
Gewicht stof: 820 gr/m²
Breedte: 4 meter
Lengte: 4 meter
Oppervlakte: 16 m²
Hoogte: 4.2 meter
Doorloophoogte: 2.5 meter
Aantal personen staand – vanaf : 16
Maximum aantal personen staand: 22
Aantal personen zittend – vanaf: 11
Maximum aantal personen zittend: 13
Huurprijs 1 pagodetent € 149,00. 2 pagodetenten voor € 249,00